Mat, helse og livsstil

Spice Up Your Life Med En Deilig Adaptogen Krydderdrikk!

Spice Up Your Life Med En Deilig Adaptogen Krydderdrikk!

Trenger du en liten pick me up i hverdagen? Drukket nok kaffe? Kanskje du skal teste noe som styrker kroppen, smaker deilig og som ikke overstimulerer deg? En deilig krydderdrikk med maca og ingefær styrker kroppens immunforsvar, virker betennelsesdempende og støtter kroppens evne til å takle stress.

Spice up your life med krydder! Legg til krydder i hverdagen, alle krydder er stappfulle av sunne og aktive plantestoffer som assisterer kroppen. Ingefær som jeg har brukt i dagens oppskrift, har blant annet en stimulerende effekt på blodsirkulasjonen og har også en krampeløsende og betennelsesdempende virkning på kroppen vår.

Purasana Maca

Maca er en fantastisk rot som også klassifiseres som en adaptogen urt, det vil si at den støtter kroppens evne til å takle stress. I tillegg vil litt maca kunne virke litt stimulerende på hormonsystemet, uten å virke overstimulerende. Maca inneholder også en god del mikronæringsstoffer og har tradisjonelt vært brukt som en vitalitetsurt i Sør Amerika, der den kommer fra.

I min drink har jeg brukt Purasana Maca og Purasana Ingefær pulver begge er økologiske og jeg syns de har en god kvalitet.

Oppskrift Spice Up Your Life Drink!

1/2 lakrisrot te

1/2 dl EcoMil kokosdrikk

1/2 dl havremel

1 ts Purasana Maca

1 ts Purasana Ingefær

En klype Purasana Himalayasalt

En ss Purasana kokosblomstsukker

En klype Ceylon kanel

En ts økologisk og extra virgin kokosolje

Ha alle ingrediensene i en kjele og varm opp til rett under kokepunktet eller når det begynner å dampe litt. Sett kasserollen til side og kjør alt med en stavmikser til blandingen blir godt blandet og luftig. Topp med litt kanel nyt umiddelbart!2 thoughts on “Spice Up Your Life Med En Deilig Adaptogen Krydderdrikk!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *