Mat, helse og livsstil

Sensommerhilsen!

Sensommer allerede?!

FullSizeRender (1)

Denne sommeren har været vært litt ustabilt her i Norge men vi har likevel hatt noen ordentlig deilige dager. Avslappende dager med bading, sol, kokosvann og melon er noe av det beste jeg vet.

stranda

Det har vært stille her på bloggen i det siste og det har rett og slett vært fordi jeg har hatt andre prosjekter som har krevd mitt fulle fokus. I tillegg prøver jeg å holde hverdagen enkel sånn at jeg får gjort det som må prioriteres først. Dette innebærer at bloggen har havnet litt lenger ned på prioritetslisten, men den vil sakte men sikkert bevege seg oppover på listen igjen nå som høsten nærmer seg.

prioritet

Denne høsten vil jeg selvfølgelig fortsette å skrive om både kosthold og helse generelt. Jeg vil også forhåpentligvis få muligheten til å reise litt, holde foredrag og få møtt mange av dere.

En stor del av det jeg jobber med er helheten, det å inkludere livsstilen, det emosjonelle og mentale aspektet i en helsetilstand. Fremover vil jeg ha enda mer fokus på dette i tillegg til det fysiske, kosthold, oppskrifter og trening.

Jeg ser at det er få innen dette feltet som har like stort fokus på dette som meg og det er nettopp derfor det trengs, tenker jeg. Det å inkludere alle deler av deg selv og bli oppmerksom på hvordan du kan gjøre dette er noe jeg selv praktiserer i min hverdag. Derfor er det naturlig at det vil komme mer informasjon om dette fremover.

Fortsett å nyt sommeren!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *