Oppskrift På Min Nydelige Fudge Med Sjokoladetrekk

Oppskriften jeg deler i dag er min store koseoppskrift. Jeg lager den og har i fryseren for å ha noe godt på lager. Det jeg liker så godt med denne er at den er veldig tilfredstillen og er derfor perfekt å ha når du bare har lyst på noe søtt.

Basen i oppskriften er nøttesmør, alle ingrediensene er uraffinerte og inneholder en god del næringsstoffer. Den eneste ingrediensen som inneholder noe uraffinert er sjokoladen som er i sjokoladetrekket, men du kan også bruke kakaomasse og heller tilsette litt mer kokosolje og kokosblomstsukker. Du kan også velge en sjokolade som ikke inneholder noe raffinerte ingredienser, for eksempel Pana sjokolade.

Oppskrift FudgeLove Med Sjokoladetrekk

Lag 1:
2 toppede (store) spiseskjeer Horizon cashewsmør
2 toppede ss Horizon hasselnøtsmør
4 toppede ss Purasana kokossukker
En god klype Himalayasalt
1-2 ss Naturata lønnesirup
1 ss Kaldpresset, økologisk kokosolje

Rør alt godt sammen, hell i en form med bakepapir først, jeg bruker en vanlig rektangulær brødform.
Ha i fryser.

Lag 2:
En plate god økologisk, mørk sjokolade, feks Green n Blacks 70%
En ss Kaldpresset, økologisk kokosolje
En god klype Purasana Himalayasalt
2 ss Naturata lønnesirup
2-3 ss EcoMil kokosmelk eller havremelk

Topping:

Hakkede cashewnøtter, valnøtter eller pekannøtter

Smelt sjokolade og olje over vannbad, tilsett resten av ingrediensene til du får en fin og godt blandet sjokoladesaus.
Hell sausen over den stive nøttesmør bunnen. Hakk litt nøtter feks Cashew, pekan el valnøtter og ha oppå sausen eventuelt strø litt kokossukker over til sist. Putt tilbake i fryseren og la stivne. Oppbevares i fryser, smelter fort.