Mat, helse og livsstil

Oppskrift På Min Nydelige Fudge Med Sjokoladetrekk

Oppskrift På Min Nydelige Fudge Med Sjokoladetrekk

Oppskriften jeg deler i dag er min store koseoppskrift, den jeg lager og har i fryseren for å ha på lager når jeg får lyst på noe godt. Det jeg liker så godt med denne er at den er veldig tilfredstillende, derfor er den som sagt perfekt å ta litt av når du bare har lyst på noe søtt eller «usunt».

Basen i denne oppskriften er nøttesmør og alle ingrediensene er uraffinerte og inneholder en god del næringsstoffer. Den eneste ingrediensen som inneholder noe uraffinert er sjokoladen som er i sjokoladetrekket, men du kan enten bruke kakaomasse og tilsette litt mer kokosolje og kokosblomstsukker. Du kan også velge en sjokolade som ikke inneholder noe raffinerte ingredienser, for eksempel Pana sjokolade.

Ellers har jeg brukt Purasana Himalayasalt og Purasana kokosblomstsukker for å holde meg til minst mulig raffinerte ingredienser.

Oppskrift FudgeLove Med Sjokoladetrekk

Lag 1:
2 toppede (store) spiseskjeer Horizon cashewsmør
2 toppede ss Horizon hasselnøtsmør
4 toppede ss Purasana kokossukker
En god klype Himalayasalt
1-2 ss Naturata lønnesirup
1 ss Kaldpresset, økologisk kokosolje

Rør alt godt sammen, hell i en form med bakepapir først, jeg bruker en vanlig rektangulær brødform.
Ha i fryser.

Lag 2:
En plate god økologisk, mørk sjokolade, feks Green n Blacks 70%
En ss Kaldpresset, økologisk kokosolje
En god klype Purasana Himalayasalt
2 ss Naturata lønnesirup
2-3 ss EcoMil kokosmelk eller havremelk

Topping:

Hakkede cashewnøtter, valnøtter eller pekannøtter

Smelt sjokolade og olje over vannbad, tilsett resten av ingrediensene til du får en fin og godt blandet sjokoladesaus.
Hell sausen over den stive nøttesmør bunnen. Hakk litt nøtter feks Cashew, pekan el valnøtter og ha oppå sausen eventuelt strø litt kokossukker over til sist. Putt tilbake i fryseren og la stivne. Oppbevares i fryser, smelter fort.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *