Mat, helse og livsstil

Ny Serie Med Plantebaserte Proteinpulver I Norge!

Endelig en ny serie med veganske proteinpulver på markedet her i Norge!

images

Serien heter Purasana proteinpulver og den er både vegansk og økologisk, hurra! Jeg tror Purasana har noen wheyprodukter også men jeg velger å fokusere på de plantebaserte.

Serien har også noen helt nye og spennende kombinasjoner av forskjellige proteinpulver med supermat. En av de inneholder for eksempel erteprotein, gojipulver (gojibær inneholder faktisk en god del protein og alle essensielle aminosyrer), baobabpulver, bananpulver, kokossukker, vanilje og himalayasalt. Den har jeg ikke prøvd ennå, men den høres veldig god ut, sikkert perfekt å ha i proteinmuffins!

Du kan lese mer om den her

Det jeg syns er litt fint med serien at de har flere ulike kombinasjoner og kilder til protein, noe som er superfint for de som spiser en del proteintilskudd og som trenger litt variasjon.

Purasana Proteinpulver Hemp, Gresskarkjerner og Solsikkekjerner

hemp.pumpkin

Den jeg falt for inneholder proteinpulver av hemp, gresskarkjerner og solsikkefrø, en kombinasjon jeg ikke har sett før. Pulveret er økologisk, plantebasert og inneholder kun de tre ingrediensene. Det jeg syns er fint er at både hempfrø, gresskarkjerner og solsikkekjerner inneholder mye mikronæringsstoffer, for eksempel inneholder gresskarkjerner mye zink, som er blant annet er superviktig for immunforsvaret. Zink, magnesium, kisel og selen, er viktige mineraler som de fleste dessverre har for lite av. Hemp har jeg skrevet om i tidligere innlegg her

Solsikkekjerner inneholder blant annet en god del E-vitamin, noen B-vitaminer, mangan, selen, fosfor og kobber.

Dette proteinpulveret er med andre ord ikke bare en god kilde til plantebasert protein, du får i tillegg i deg mange av de mikronæringsstoffene som ellers kan være vanskelig å få nok av i et vanlig kosthold.

Grønn Smoothie Med Purasana Hemp, Gresskar Og Solsikke Proteinpulver

FullSizeRender

1 dl eplejuice

1/2 dl avkjølt og sterk Clipper Skinni Mintie te

1 frossen banan

1 ts byggress

1-2 ss Purasana hemp, gresskar og solsikke pulver

2 ss Naturata linfrøolje

1 ts Lecithinpulver

1 kiwi

1 ts Naturata vaniljepulver

Kjør ingrediensene i en smoothiemaskin eller en nutribullet, til alt er jevnt og server umiddelbart!

Proteinpulveret finnes i alle helsekostbutikker.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *