Mat, helse og livsstil

Nytt Oppskrifthefte Med Deilige Og Plantebaserte Julenytelser, Stappfulle Av Næring!

Nytt Oppskrifthefte Med Deilige Og Plantebaserte Julenytelser, Stappfulle Av Næring!
Plantebaserte, økologiske, rå og glutenfire oppskrifter på sunne julenytelser!

Jula nærmer seg og da er det tid for å lage både julegodis og julemat. Men selv om du skal lage julegodis trenger du ikke begrense næringsinnholdet og du trenger heller ikke inkludere hardt bearbeidede eller raffinerte ingredienser. Jeg har laget et hefte med oppskrifter på sunne julenytelser som du får i alle helsekostbutikker, så stikk innom og spør!

Dette heftet har jeg gledet meg til å dele og hvis du skal lage noe julegodis anbefaler jeg at du sjekker ut oppskriftene!

Heftet inneholder noen av mine deiligste oppskrifter og min personlige favoritt er helt klart maca marsipan oppskriften med sjokoladetrekk!


Perfekte til jul eller helst hele året!Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *