Mat, helse og livsstil

Hempsjokolade Med Nøttesmør, Deilig Nytelse Med Masse Næring!

Hempsjokolade Med Nøttesmør, Deilig Nytelse Med Masse Næring!

Lyst til å lage noe godt og enkelt til dessert som også inneholder masse næringsstoffer? Da kan jeg virkelig anbefale at du tester denne oppskriften. Disse sjokoladetrøflene er veldig enkle å lage og de smaker utrolig godt!

Prinsippet bak denne oppskriften er å legge til noen ingredienser i en økologisk mørk sjokolade, eller en vanlig rå sjokolade bar, som både booster smaken og næringsinnholdet. Oppskriften er perfekt dersom du venter besøk eller gjester, du har lyst til å lage noe som er både spesielt, godt og enkelt!

Hempfrø

Hempfrø er utrolig næringsrike, de inneholder både omega tre, masse protein og godt med viktige mikronæringsstoffer. Jeg har tidligere skrevet masse om hemp her på bloggen, en fantastisk plante som kan bruke til så mye mer enn mat. Jeg heier stort på hempplanten i fremtiden!

Oppskrift Hemp Sjokoladetrøffel

150g Loving Earth Dark hvis du ønsker rå sjokoladetrøfler eller

150 g Green N Blacks 70 % hvis du ønsker å bruke vanlig sjokolade.

2-3 ss Kaldpresset Kokosolje

1 ts Purasana kakaopulver

1 ss Purasana kokosblomstsukker

1 ss Horizon Hvit Mandelsmør , du kan også bruke vanlig mandelsmør eller en annen type nøttesmør hvis du ønsker.

3 ss Purasana Hempfrø

En klype Purasana HimalayaSalt

En ts Naturata lønnesirup

Pynt:

2 ss Purasana hempfrø

Fremgangsmåte:

Smelt først sjokoladen og kokosoljen over et vannbad. Ha de andre ingrediensene i en bolle og rør godt sånn at alt blir godt blandet. Tilsett kokos og sjokolade blandingen og rør litt til sånn at det blir en jevn, glatt og godt blandet røre. Hell røren i former med litt hempfrø i bunn. Sett formene i fryser til de skal nytes. De smelter i romtemperatur så de bør oppbevares kjølig.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *