Mat, helse og livsstil

Helseinvesteringen 2021

Helseinvesteringen 2021 er kostholdsveiledning med skriftlig kostholds og tilskuddsplan med ukentlig oppfølging i seks uker.

Sara Chacko

Sara er kjent for sin store kompetanse innen helse, kosthold og urtemedisin og har veiledet både kjente og ukjente fjes i en årrekke. Helseinvesteringen 2021 har Sara lansert siden det er flere av hennes klienter som har etterspurt tettere oppfølging, veiledninger og kurs over tid.

Livsstilsendringskurs

Helseinvesteringen 2021 er for de som ønsker støtte og veiledning til å oppgradere helsen og kostholdet. Det er ikke en detoxkur, uten en livsstilsendring som gradvis integreres sånn at deltakerne kan skape varige endringer.

Hva Helseinvesteringen 2021 vil gi deg:

Sara deler spesialtilpassede og smakfulle oppskrifter, tips og råd, i tillegg til skriftlig kostholdsplan, hver uke til deltakerne under selve kursperioden. Helseinvesteringen 2021 inkluderer også live matlaging sånn at deltakerne vil få mer innsikt i hvordan de kan lage både smakfulle og næringsrike retter.

Stikkord for kurset:

Enkelt, lettfordøyelig og næringsrikt. Mye plantebasert og fokus på å få mer letthet, bedre konsentrasjonsevne og overskudd i hverdagen

Pris:

375:- / uke i seks uker og deltakerne forplikter seg til å være med fra uke en til og med uke seks.

Link og mer info om neste kurs:

Helseinvesteringen 2021

Ønsker du delta i Helseinvesteringen 2021?

Send mail:

sara.m.chacko@gmail.com