Glutenfri Og Plantebasert Chocolate Almond Cookie Cake

Avslutter helgen og uken med å dele noe hyggelig, nemlig en kjempedigg oppskrift på en kake som minner litt om en amerikansk chocolate chip cookie, derfor har jeg kalt kaken Cookie Cake!

Som de fleste har skjønt poster jeg ikke like mye på bloggen som jeg gjorde før, men hvis det er noe du ønsker at jeg skal ta opp, eller skrive om, er det bare å skrive det i kommentarfeltet på Facebooksiden min.

Oppskrift Chocolate Almond Cookie Cake

2 dl Mandelmel

1 dl Glutenfrie havregryn eller Saltå Kvarn havregryn

En god klype Purasana Himalayasalt

2 ts Naturata vaniljepulver

1 ts Bakepulver

1 dl Horizon mandelsmør, du kan selv velge om du vil bruke det hvite eller brune mandelsmøret, begge er gode

1,5 dl EcoMil kokosmelk eller havremelk

½ dl Chiagele (laget av kvernede 2-3 strøkne ss Purasana chiafrø og 0,45 dl vann, la stå til det er en gelé)

1 ½ dl Purasana kokosblomst sukker

½ dl Naturata lønnesirup

Topping:

50g hakket Green N Blacks 70% sjokolade

En håndfull hakkede valnøtter eller pekannøtter

Ha alle ingredienser, bortsett fra toppingen, i en kjøkkenmaskin og kjør til en jevn deig.

Ha i en liten rektangulær form, min er cirka 18 x 26, men 20 x 30 går sikker også bra. Topp med sjokoladen og nøttene. Sett i midten av ovnen på 175 grader i cirka 30 minutter.

Jeg kutter opp kaken og har bitene i fryseren, sånn at jeg kan gå å hente en bit når jeg har lyst.