Mat, helse og livsstil

Forberedelse Til Vårrengjøring

Neste torsdag holder jeg nytt foredrag om detox på Supernature By Life butikken i samarbeid med VIM Superfoods.

A-5 flyer

Jeg har fått mange spørsmål i det siste når det gjelder detox og hvordan du på en effektiv og balansert måte kan kvitte deg med avfallsstoffer. Som jeg skrev i et tidligere innlegg så handler det kort fortalt, om å kutte ut det som belaster kroppen og inkludere matvarer som er enkle å fordøye men som inneholder mye næringsstoffer.

Link til tidligere innlegg om detox: http://blogg.sarachacko.no/detox/

Det handler altså om å ikke stå i veien for seg selv.

Kroppen vår skiller alltid ut avfallsstoffer, men siden vi i dagens samfunn blir utsatt for mye rart, kan det noen ganger bli for mye og ting vil hope seg opp. Det er først og fremst denne opphopningen av avfallsstoffer og belastninger vi vil unngå.

Opphopninger av avfallsstoffer, mangel på næringsstoffer og dårlig fordøyelse kan, som de fleste av dere vet, skape ubalanser og ubehaglige fysiske symptomer.

Noen av disse symptomer er:

* Betennelser

* Smerter

* Humørsvingninger

* Mangel på overskudd

* Dårlig søvnkvalitet

* Dårlig immunforsvar

Ved å rette opp i kostholdet og få litt veiledning kan du få hjelp til å skape balanse i kroppen.

For meg handler detox om balanse.

imgres

Du kan rette opp i ubalanser med hjelp av å kutte ut enkelte ting  for å så tilføre kroppen den aller beste næringen som gjør at den etterhvert vil skape et overskudd.

Når kroppen er i balanse og får nok næring vil du kunne oppleve mer overskudd, bedre hudkvalitet, bedre fordøyelse, mindre cravings og at det er lettere å holde fokuset.

KOS!

Går det an å kose seg med detox?

Ja! Det gjør det! Det nytter ikke å undertrykke behov og cravings, da vil det bare slå tilbake i enda større grad. Det er tross alt viktig å nyte livet selv når du er på detox. Tilpass detoxen etter dine behov og sørg for å få nok hvile og ro, så vil alt gå mye lettere. Trenger du hjelp med å få inn sunnere alternativer til kos i hverdagen er det bare å ta kontakt, så hjelper jeg deg gjerne.

Individuell Veiledning

For noen så kan det være enklest å få en kostholdsplan å forholde seg til og det er en av grunnene til at jeg tilbyr personlig veiledning.

En individuell veiledning innebærer at jeg skreddersyr et program tilpasset hvert enkelt individ. Jeg adresserer også tematikken som ligger bak problemstillingen du ønsker å bearbeide. Jeg vil ta hensyn til det emosjonelle og mentale aspektet, hele livsstilen og se hva trengs å gjøre for å skape balanse.

Hvis du ønsker veiledning er det bare å sende meg en melding på Facebooksiden min:

https://www.facebook.com/sarachackomat/?ref=aymt_homepage_panel

Eller du kan sende en mail til: sara.m.chacko@gmail.com

Husk at jeg holder foredrag for hele familien på Røa nå på torsdag og ønsker du vite mer om detox så er du hjertelig velkommen på Supernaturebutikken den 10 mars.

Ha en fortsatt fin uke!1 thought on “Forberedelse Til Vårrengjøring”

  • Hei! Jeg er interessert i å høre foredraget dutt den 10 mars. Kan du si meg hvor dette skal være, adr.?
    Klokkeslett og pris?
    Hilsen Marianne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *